κλοουν και ταχυδακτυλουργος

Κλοουν ζαβολιες

Τα καλυτέρα παιδικα παρτυ. Στις καλυτερες τιμες της αγορας. Από εμπειρους κλοουν και ταχυδακτυλουργους. Με μια φρεσκια και νεανικη ματια. Ρωτηστε μας τωρα για τις μεγαλες εκπτωσεις. .Ειμαστε οι ομορφοτεροι.Ειμαστε διασημοι (στην γειτονια μας). Εξαφανιζουμε τα παντα..ακομη και πεθερες . Δυστυχως οταν εβρεχε σοβαροτητα εμεις κρατουσαμε ομπρελα. Και παντα λεμε οτι δεν κανουμε, κανουμε οτι δεν λεμε, και ποτε δεν λεμε τι κανουμε!!! Για λεπτομερειες κλικ ΕΔΩ ΚΛΟΟΥΝ





ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΛΟΟΥΝ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΛΟΟΥΝ



Φανταστικη κλοουν για παιδικο παρτυ σε εξαιρετικες τιμες. Εμεις απλα υποσχομαστε μια ξέφρενη διασκέδαση. Γιατι ενα παιδικο παρτυ δεν ειναι ευκολο πραγμα. Χρειαζεται τεχνογνωσια,εμπειρια και μεθοδικοτητα.
Το μεγαλο μυστικο των κλοουν μας ειναι ενα, το να μπορεις να βλεπεις το παρτυ μεσα απο τα ματια των παιδιων. Μονο τοτε μπορεις να βρεις και να δεις το πως μπορεις να τους προσφερεις, μια πραγματικα αρτια διασκεδαση.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ SITE ΚΛΟΟΥΝ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ SITE ΚΛΟΟΥΝ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΛΟΟΥΝ

ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ. 24ΩΡΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ+ 24ΩΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ+TV LIVE+ΜΠΑΛΙΤΣΑ LIVE

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

web counter

Δείτε την σέξι γυμνάστρια του Ανδρέα Λοβέρδου...

ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ κλόουν στο σπίτι ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Ένα πλήρες πρόγραμμα ΚΛΟΟΥΝ για τους μικρούς. Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας. Mε μουσική, γέλια, μαγικά κόλπα, παιχνίδι! Ένα αξέχαστο πάρτυ που περιλαμβάνει παιχνίδι, παιδαγωγικά δρώμενα, παντομίμα, χορευτικά, διαγωνισμούς, παιχνίδια, δώρα, εκπλήξεις, παραμυθια,κατασκευές, face painting και άλλα πολλά.
Μία φρέσκια, πολύχρωμη παράσταση κατά την διάρκεια της οποίας οι θεατές καθηλώνονται. Οι κλόουν ζαβολιές θα καταπλήξουν μικρούς και μεγάλους και θα μετατρέψουν την εκδήλωση σας σε μια συναρπαστική εμπειρία.
Μια παρουσίαση που τραβάει τα βλέμματα. Ένα μοναδικό θέαμα ικανό να σας συναρπάσει και να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία. Μια ονειρεμένη ατμόσφαιρα για παιδικά πάρτυ. Στόχος είναι η διασκέδαση και η ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με αμέτρητα εντυπωσιακά κόλπα που θα σας αφήσουν άφωνους. Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους κατά την οποία ο θεατής ζει μέσα στον φανταστικό αλλά και τον πραγματικό κόσμο των ηρώων. Κατά τη διάρκεια της παράστασης όχι μόνο ψυχαγωγείται, αλλά και παίρνει γνώσεις.
Κλόουν Ζαβολιές είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στην παροχή ψυχαγωγίας και διασκέδασης
- Οργάνωση παιδικών εκδηλώσεων
- Παιδικές παραστάσεις
- Παιδικά Φεστιβάλ
- παιδικά πάρτυ
- Χριστουγεννιάτικες και Αποκριάτικες εκδηλώσεις.
Η ομάδα των κλόουν αποτελείται από άτομα τα οποία επιλέχτηκαν με βασικό κριτήριο την αγάπη τους για το παιδί.. Εκπαιδεύτηκαν ώστε να εφαρμόζουν σωστά το πρόγραμμα  αλλά και να είναι ικανές να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις σας. Προσαρμόζουν το πρόγραμμά τους σύμφωνα με την ηλικία των παιδιών και τον χώρο που θα συναντήσουν.
Έκρηξη κεφιού! Με μπαλονάκια και face painting,
Με κουκλοθέατρο και μαγικά κολπάκια.
Ομαδικά παιχνίδια είναι πάντα στο πρόγραμμα,
Για πάρτι με τρομερή επιτυχία! Παίζουμε χορεύουμε γελάμε, Παρέα ταξιδεύουμε σε τόπους μαγικούς και ζούμε ρόλους φανταστικούς. Γιατί τα παιδιά έχουν δικαίωμα στο γέλιο και τη χαρά. Με παιχνίδια και μαγικά, ας ανοίξουμε φτερά και ας πετάξουμε ψηλά!!
Ελάτε να κάνετε τα γενέθλια ή τη γιορτή του παιδιού σας. Αφήστε τα παιδιά σας να χαρούν με τις πιο απίθανες προσφορές και τα πιο μεγάλα δώρα.







ΚΛΟΟΥΝ .ΣΠΕΣΙΑΛ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΜΑΓΙΚΑ-Face painting-ΜΠΑΛΟΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.Οι πιο ταλαντουχοι με εξαιρετικο προγραμμα και οικονομικα  κλοουν προσφορα του μηνα. Τα καλυτέρα παιδικα παρτυ. Στις καλυτερες τιμες της αγορας. Από εμπειρους κλοουν και ταχυδακτυλουργους. Με μια φρεσκια και νεανικη ματια. Ρωτηστε μας τωρα για τις μεγαλες εκπτωσεις. .Ειμαστε οι ομορφοτεροι.Ειμαστε διασημοι (στην γειτονια μας). Εξαφανιζουμε τα παντα..ακομη και πεθερες . Δυστυχως οταν εβρεχε σοβαροτητα εμεις κρατουσαμε ομπρελα. Και παντα λεμε οτι δεν κανουμε, κανουμε οτι δεν λεμε, και ποτε δεν λεμε τι κανουμε!!!

ΤΗΛ: 213 ΟΟ94888 - 6941627652

ΑΘΗΝΑ

κλοουν
κλοουν για παιδικο παρτυ
κλοουν για παιδικα παρτυ τιμες
κλοουν στο σπιτι
κλοουν για βαπτιση
κλοουν τιμες
κλοουν πρόγραμμα για παιδιά
κλοουν προσφορα του μηνα


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΛΟΟΥΝ

ΚΛΟΟΥΝ...!!! ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ .ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΑΓΚΏΝΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ.ΘΑ ΣΚΟΡΠΊΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΛΙΟ,ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΛΟΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΥΠΝΟ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΠΟΛΛΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΑΓΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΞΕΦΡΕΝΟΣ ΧΟΡΟΣ ΓΙΑ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ. ΑΣΤΕΙΕΣ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΞΕΤΡΕΛΕΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΘΗΛΏΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΑΘΗΜΑ-ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΓΙΚΑ ΤΡΙΚ. ΘΕΟΤΡΕΛΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ. Face painting-ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΠΑΛΟΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ....ΕΝΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΣΟΟΥ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΥ

ΕΝΑ ΣΟΟΥ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΆΣΕΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΥΠΟΥ COMEDY MAGIC SHOW. ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΑΤΕ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ...ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ,ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΧΟΙΝΙΑ…ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ..ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΊΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΑΣ. ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΣΚΕΨΕΙΣ,ΛΥΓΙΣΜΑ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ (ΓΚΕΛΕΡ), ΦΥΤΡΩΣΕ.. ΦΥΤΡΩΣΕ..ΚΑΙ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ (ΓΚΕΛΕΡ),ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ.ΩΠΑ.. ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΖΩΑΚΙΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΩ ΑΛΛΑ......ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΙΚ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ.



Για να ειμαστε και να είστε απολυτα σιγουροι, για το ποιοτικο αποτελεσμα των κλοουν που ερχονται στο σπιτι σας. Επιλεγουμε τα ατομα μας με αυστηρα κριτηρια, Συγκεκριμενα ολοι οι κλοουν μας διαθετουν υποχρεωτικα ορισμενες από τις ακολουθες δεξιοτητες.

• Ανιματερ με τουλαχιστον 3-ετη εμπειρια.

• Νηπιαγωγοι-δασκαλοι-Ειδικοι παιδαγωγοι πανεπιστημιακου επιπεδου

• Αποφοιτοι δραματικης σχολης

κλοουν
κλοουν για παιδικο παρτυ
κλοουν για παιδικα παρτυ τιμες
κλοουν στο σπιτι
κλοουν για βαπτιση
κλοουν τιμες
κλοουν πρόγραμμα για παιδιά
κλοουν προσφορα του μηνα


• ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ως κλοουν ζαβολιες σας ευχαριστουμε για την προτιμηση σας και σας καλωσορίζουμε στο δικο μας τρελο παραλληλο συμπαν. Για όσους δεν μας γνωρίζουν, να σας συστηθούμε: Λοιπον εδω θα μπορουσαμε να πουμε οτι σας λενε ολοι,οτι δηλαδη ειμαστε σοβαροτατο γραφειο,επαγγελματιες,οι καλυτεροι κλπ μπλα,μπλα,μπλα....Βεβαια ειναι σημαντικα ολα αυτα αλλα δεν αρκει.. ΝΑΙ ειμαστε σοβαροι ΝΑΙ ειμαστε επαγγελματιες ΝΑΙ ξερουμε και κανουμε σωστα την δουλεια μας. Αλλα εκτος απο αυτα εχουμε αγαπη για τα παιδια εχουμε χρονια εμπειριας και εκπαιδευομαστε καθημερινα ακομη και μετα απο τοσα χρονια για να γινομαστε καλυτερη και να προσαρμοζομαστε στις αλλαγες της εποχης. Ως κλοουν ζαβολιες σεβομαστε τα χρήματα που μας δινετε και σας το ανταποδιδουμε με το εξαιρετικο προγραμμα μας. Με μοναδικο σκοπο να κανουμε την ημερα του παρτυ σας ξεχωριστη,να ευχαριστηθούν και να εντυπωσιασετε μικρους και μεγαλους καλεσμενους. Σας προτρεπουμε να ρωτησετε για μας,γνωστους σας που μας εχουν δει. Οι συντριπτική πλειοψηφία τον γονιων που μας επιλεγουν για το πάρτι τους,μενουν απολυτα οικανοποιημενη και μας καλουν και τις επομενες χρονιες..τυχαιο δεν νομιζω…

• ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τα προγραμματα μας χωριζονται βασικα σε 3 κατηγοριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΛΟΟΥΝ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΛΟΟΥΝΟΜΑΓΟΥ. Ολα τα προγραμματα ειναι σπεσιαλ (μπορειτε να τα δειτε ποιο πανω στην σελιδα μας αναλυτικα) και προσαρμοζονται αναλογα με την δικη σας θεληση,την ηλικια τον παιδιων και την χρονικη διαρκεια. Μαζι διαμορφώνουμε το καταλληλο προγραμμα για τις αναγκες σας,ωστε να πετυχουμε το καλυτερο αποτελεσμα. Με μεγαλη μας χαρα καλεστε μας να σας τα πουμε αναλυτικα να σχεδιασουμε και να κανουμε πραξη την ιδεα σας να σας προτείνουμε και της δικες μας ιδεες. Ολα αυτα τα χρονια ως κλοουν ζαβολιες εχουμε ως αρχη να μην βλεπουμε τους πελατες μας ως μαζα ουτε ως νουμερα,ο καθε ενας πελατης μας θεωρούμε πως ειναι μοναδικος και ετσι σας αντιμετωπίζουμε.

• ΤΙΜΕΣ

Αν και ζουμε στο δικο μας τρελο παραλληλο συμπαν ζουμε και ολοι στην ιδια χωρα. Θα ημασταν απαραδεκτοι λοιπον να κλειναμε τα ματια στης δυσκολες οικονομικα στιγμες που βιώνουμε. Ενταξει να κόψουμε πολλα αλλα οχι και την χαρα και το παιχνιδι των παιδιων μας. Ως κλοουν ζαβολιες φετος κατεβασαμε αρκετα τις τιμες μας και καταφεραμε να εχουμε τις καλυτερες τιμες τις αγορας ακομη και με μονο 45 ευρω ΠΡΟΣΟΧΗ μειωσαμε τις τιμες οχι την ποιοτητα των υπηρεσιων μας το προγραμμα εμεινε οπως ηταν. Ακομη σας προσφερουμε και δωρα-εκπτωσεις οπως ειδατε πιο κατω στην σελιδα. Πανω απο ολα σεβομαστε τα χρήματα που μας δίνεται

Παιχνιδια

Υπάρχουν διάφοροι τύποι παιχνιδιών, μερικά από τα οποία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη ψυχαγωγία και άλλα στοχεύουν στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και ικανοτήτων του παιδιού. Αυτά τα εκπαιδευτικά παιχνίδια βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν τη συγκέντρωσή και τη δημιουργικότητα τους και να αποκτήσουν την ικανότητα επίλυσης περίπλοκων προβλημάτων.
Τα παιδιά εμφανίζουν μια έντονη αίσθηση της μάθησης, θα πρέπει να του προσφέρετε τη δυνατότητα να μάθει μέσα από το παιχνίδι. Υπάρχουν παιχνίδια που παρέχουν γνώσεις, παιχνίδια που βοηθούν στην ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων, παιχνίδια που προάγουν τη δημιουργικότητα μέσα από την φαντασία, και εκπαιδευτικά παιχνίδια που εξασκούν το μυαλό,που όχι μόνο ψυχαγωγεί, αλλά ταυτόχρονα καλλιεργεί την αντίληψη και τις δεξιότητες του παιδιού.

ΣΤΟΛΕΣ
Αν  και  η  στολή  του  κλοουν  είναι  αυτή  που  σκορπαει την χαρα και τον εντυπωσιασμό  που  χρειάζεται.Ο κλοουν μας εκτος απο στολη κλοουν μπορει να φορεσει στολη παιδικου ηρωα ‘’ρωτηστε μας για τις διαθεσιμες¨. Οι  ανιματέρ μας   ξέρουν και μπορουν  να  σας  διασκεδάσουν  με  οποιαδήποτε  στολή.
Αν το παιδι φοβάται τον κλόουν, μπορεί να βαφτεί λιγό ή και καθόλου. Ο κλόουν μας μπορεί να είναι κορίτσι ή αγόρι, μπορειτε να επιλεξετε το φύλλο η να επιλεξουμε εμεις τον καταλληλοτερο.
Ο κλοουν μπορει να εμφανιστεί  χτυπώντας το κουδουνι ντυμενος , η να μπει στο σπιτι διακριτικα να ντυθει εκει και να βγει ξαφνικα….Οποτε το οργανωνουμε αναλογα με την περιπτωση.


• ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

Γνωριζουμε οτι η επιλογή σας για αυτήν την σημαντική ήμερα είναι ιδιαιτερα δυσκολη για εσας καθως πρεπει τα παιδια και οι καλεσμένοι σας να μείνουν απόλυτα ευχαριστημένοι και σαφως τα χρηματα σας να το αξιζουν και να πιασουν τοπο. Ισως μπερδευτηκατε καθως αρκετοι σας υποσχονται το καλυτερο με τον ποιον τελικα θα εμπιστευτείτε. Εμεις ως κλοουν Ζαβολιες δεν θα σας πουμε να επιλεξετε εμας με κλειστα ματια.Θα σας παραθεσουμε αναλυτικα τα δικα μας πλεονεκτηματα και σας προτρεπουμε να ρωτησετε για εμας. Ως κλοουν Ζαβολιες ειμαστε καθετα αντιθετοι σε παραπλανητικα κολπα. Σας προτεινουμε λοιπον να μας επιλεξετε και να μας εμπιστευτείτε ΓΙΑΤΙ:

Ειμαστε επαγγελματιες με χρονια εμπειριας. Εχουμε αγαπη για τα παιδια. Σεβομαστε τα χρήματα που μας δινετε και σας το ανταποδιδουμε με το εξαιρετικο προγραμμα μας. Δεν βλεπουμε τους πελατες μας ως μαζα,ο καθε ενας πελατης μας θεωρούμε πως ειναι μοναδικος και ετσι σας αντιμετωπίζουμε. Σας προτρεπουμε να ρωτησετε για μας,γνωστους σας που μας εχουν δει. Οι συντριπτική πλειοψηφία τον γονιων που μας επιλεγουν για το πάρτι τους,μενουν απολυτα οικανοποιημενη και μας καλουν και τις επομενες χρονιες.Μειωσαμε τις τιμες οχι την ποιοτητα των υπηρεσιων μας. Οταν μας καλειτε σας λεμε αναλυτικα βημα-βημα τι θα κανουμε. Δεν μας δινεις ουτε ενα ευρω πριν το παρτυ μας πληρωνεται στο τελος του προγραμματος αφου μας εχετε δει. Τα προιοντα που χρησιμοποιουμε για μπαλονοκατασκευες και face painting δεν ειναι αγνωστου προελευσεως αλλα επωνυμα. Σας κανουμε πραγματικα δωρακια που πιστευουμε θα σας φανουν χρησιμα και οχι αχρηστα διαφημιστικά μπιχλιμπιδια,η να σας υποσχομαστε πανακριβα δωρα και οταν βρεθουμε εκει να σας πουμε δυστυχως μολις μας......τελειωσαν. Απο αυτο ζουμε και επιβιωνουμε αρα δεν μας ενδιαφερει να σας παρουμε τα χρηματα για προσκαιρο κερδος θέλουμε κυρίως να μείνετε ευχαριστημένοι και να μας προτείνετε σε δικούς σας ανθρώπους.

ΤΗΛ: 213 ΟΟ94888 - 6941627652

ΑΘΗΝΑ

κλοουν
κλοουν για παιδικο παρτυ
κλοουν για παιδικα παρτυ τιμες
κλοουν στο σπιτι
κλοουν για βαπτιση
κλοουν τιμες
κλοουν πρόγραμμα για παιδιά
κλοουν προσφορα του μηνα


ΔΩΡA-ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗ.

Κλείνοντας οποιοδήποτε πρόγραμμα μας






Δάσκαλος: Γιατί δεν μιλούν τα ψάρια κλοουν;
κλοουν: Γιατί μόλις ανοίξουν το στόμα τους μπαίνει νερό μέσα...!

Ο κλοουν λέει στη δασκάλα του:
- Δεν θέλω να σας φοβερίσω, αλλά ο μπαμπάς μου είπε,
πως αν στη συνέχεια της χρονιάς δεν φέρω καλύτερους βαθμούς,
κάποιος θα φάει ξύλο...
Δασκάλα: Τοτέ πες μας μια λέξη με τρία "ου"
κλοουν: Μπουφάν κυρία
Δασκάλα: Μα αυτή δεν έχει τρία "ου" που είναι τα άλλα δύο;
κλοουν: Στην κουκούλα κυρία

-Ξέρεις κλοουν γιατί τα πουλάκια βγαίνουν από τ' αυγά τους;
-Ξέρω κυρία!
-Γιατί παιδί μου;
-Γιατί φοβούνται μήπως τα βράσουνε οι άνθρωποι.


Ο δάσκαλος ρωτάει τον κλοουν:
-Αν στη μια σου τσέπη έχεις 10ευρώ και στη άλλη 20 ευρώ, τί έχεις κλοουν?
-Φαίνεται πως έχω το παντελόνι κάποιου άλλου κύριε....

Λέει ο δάσκαλος στον κλοουν, έγραψες 100 φορές τήν φράση "είμαι ξεχασιάρης"
Και ο κλοουν απαντάει "Το ξέχασα κύριε"

Ο δάσκαλος μαλώνει τον κλοουν για τις απαράδεκτες επιδόσεις του στο μάθημα της έκθεσης:
- "Δεν ντρέπεσαι; Τι έκθεση είναι αυτή; Σύνθεση κακή, κείμενο γεμάτο ορθογραφικά λάθη, ελεεινή εμφάνιση.
- Θα την δείξω στον μπαμπά σου!
Και ο κλοουν:
- "Καλά θα του κάνετε! Δεν μπορώ να τ' ακούω εγώ μια ζωή για τα δικά του λάθη" !

Στο μάθημα της Γεωγραφίας:
- Τάκη, για δείξε μας στο χάρτη πού είναι η Αμερική.
- Εδώ!
- Μπράβο παιδί μου.
- Τώρα εσύ κλοουν, για πες μας, ποιος ανακάλυψε την Αμερική;
- Ο Τάκης!

Χαζεύει στο μάθημα της φυσικής ο κλοουν :
- Ποιός ίδρυσε το σύμπαν, Τοτέ; ρωτά αιφνιδιαστικά η καθηγήτρια.
- Εγώ κύρια, αλλά δεν θα το ξανακάνω!

 Ο δάσκαλος παραδίδει, στο μάθημα της γλώσσας, το κεφάλαιο για τις προθέσεις:
- Όταν σε μια σύνθετη λέξη υπάρχει πρώτο συνθετικό η πρόταση "προ", τότε αυτό σημαίνει ότι κάτι γίνεται πριν από κάτι άλλο.
Για πες μας, εσύ κλοουν , τι σημαίνει η λέξη προπαρασκευή;
- Μα είναι απλό, κύριε! Πέμπτη σημαίνει!

Στο μάθημα της έκθεσης.
Η δασκάλα βάζει θέμα: "Μία μέρα στο γήπεδο."
Μετά από ένα λεπτό βλέπει τον κλοουν να σηκώνεται να δώσει το γραπτό του.
Διαβάζει έκπληκτη η δασκάλα: "Καιρός βροχερός. Ματς ανεβλήθει!!"

- Πως πήγε η τελευταία μέρα στο σχολείο, κλοουν;
- Πολύ καλά. Η δασκάλα μου μάλιστα, με συμπάθησε τόσο πολύ, που μου είπε να πάω και του χρόνου στην ίδια τάξη, για να είμαι μαζί της.

Ο κλοουν φέρνει σπίτι του τον έλεγχο με την ακόλουθη παρατήρηση της δασκάλας του:
-"Ο μικρός μιλάει πολύ".
Την άλλη μέρα, ο κλοουν επιστρέφει τον έλεγχο στο σχολείο με την υπογραφή του πατέρα του και την ακόλουθη σημείωση:
-"Και πού να γνωρίσεις τη μητέρα του."

Μιλάν στην τάξη για την εκκλησία και ρωτάει η κυρία τα παιδιά αν έχουν δει καλόγερο.
Πετάγεται ο κλοουν και λέει:
- Εγώ κυρία, έχω δει, έχουμε σπίτι μας!
- Τον φιλοξενείτε;
- Όχι! Κρεμάμε τα μπουφάν.

Στο σχολείο, η δασκάλα λέει στους μαθητές να γράψουν έκθεση με τίτλο «Τι θα έκανα αν ήμουν πολύ πλούσιος». Στο τέλος του μαθήματος μαζεύει τις κόλλες και ο κλοουν δίνει λευκή κόλλα. Απορημένη η δασκάλα, τον ρωτάει:
- κλοουν, γιατί έδωσες λευκή κόλλα; Ήταν τόσο δύσκολο το θέμα και δεν ήξερες τι να γράψεις;
- Όχι κυρία, απλά αυτό είναι το όνειρό μου. Να είμαι πλούσιος και να μην κάνω τίποτα!

Η δασκάλα στον κλοουν:
- Τοτέ, πες μου μια λέξη με τρία "κ".
- Κρέας κυρία!
- Και πού είναι τα άλλα δύο "κ" κλοουν;
- Στο κόκαλο κυρία!

Στο σχολείο ο δάσκαλος ρωτά για τα σημεία της στίξης:
- Τι είναι, κλοουν, η παύλα;
Κι ο κλοουν:
- Το θηλυκό του Παύλου, κύριε!

Λέει η δασκάλα στον κλοουν:
- κλοουν, κλείνε μας μια αντωνυμία.
Απαντά :
- Αντώνη- μια, Αντώνη- δυο, Αντώνη- τρία!

κλοουν
κλοουν για παιδικο παρτυ
κλοουν για παιδικα παρτυ τιμες
κλοουν στο σπιτι
κλοουν για βαπτιση
κλοουν τιμες
κλοουν πρόγραμμα για παιδιά
κλοουν προσφορα του μηνα