κλοουν και ταχυδακτυλουργος

Κλοουν ζαβολιες

Τα καλυτέρα παιδικα παρτυ. Στις καλυτερες τιμες της αγορας. Από εμπειρους κλοουν και ταχυδακτυλουργους. Με μια φρεσκια και νεανικη ματια. Ρωτηστε μας τωρα για τις μεγαλες εκπτωσεις. .Ειμαστε οι ομορφοτεροι.Ειμαστε διασημοι (στην γειτονια μας). Εξαφανιζουμε τα παντα..ακομη και πεθερες . Δυστυχως οταν εβρεχε σοβαροτητα εμεις κρατουσαμε ομπρελα. Και παντα λεμε οτι δεν κανουμε, κανουμε οτι δεν λεμε, και ποτε δεν λεμε τι κανουμε!!! Για λεπτομερειες κλικ ΕΔΩ ΚΛΟΟΥΝ





ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΛΟΟΥΝ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΛΟΟΥΝ



Φανταστικη κλοουν για παιδικο παρτυ σε εξαιρετικες τιμες. Εμεις απλα υποσχομαστε μια ξέφρενη διασκέδαση. Γιατι ενα παιδικο παρτυ δεν ειναι ευκολο πραγμα. Χρειαζεται τεχνογνωσια,εμπειρια και μεθοδικοτητα.
Το μεγαλο μυστικο των κλοουν μας ειναι ενα, το να μπορεις να βλεπεις το παρτυ μεσα απο τα ματια των παιδιων. Μονο τοτε μπορεις να βρεις και να δεις το πως μπορεις να τους προσφερεις, μια πραγματικα αρτια διασκεδαση.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ SITE ΚΛΟΟΥΝ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ SITE ΚΛΟΟΥΝ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΛΟΟΥΝ

ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ. 24ΩΡΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ+ 24ΩΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ+TV LIVE+ΜΠΑΛΙΤΣΑ LIVE

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

web counter

Δείτε την σέξι γυμνάστρια του Ανδρέα Λοβέρδου...

Η Μαριώ ξεσπά κατά των πολιτικών

Η Μαριώ ξεσπά κατά των πολιτικών Η Μαριώ δεν άντεξε την πίεση που δέχεται όχι μόνο η ίδια αλλά και ο υπόλοιπος λαός και ξεσπά
Η τελευταία ρεμπέτισσα, σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό «Marconi Radio 96,1 F.M.» και στην εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» του Αντώνη Κουμιώτη μίλησε καθαρά και ξάστερα για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε αλλά και έδωσε απαντήσεις στου πολιτικούς.
«Όλοι οι άνθρωποι είναι με σκυμμένα κεφάλια. Τα λαμόγια βολεύτηκαν και έπαιρναν τα λεφτά» λέει ξεκάθαρα η Μαριώ και δε σταματά εκεί. «Πληρώνουμε τα χρέη αυτών, που τα τσεπώσανε και έχουν φύγει. Υπάρχει αγανάκτηση. Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν δουλειές. Πεινάνε!» λέει ταραγμένη. «Τι μόρφωση έχουν; Πού μας οδηγούν; Τι θέλουν να κάνουν την Ελλάδα;» ξεσπά κατά των πολιτικών και μαρτυρά ότι ο κόσμος που πάει για να διασκεδάσει μαζί της «δε γελούσε» και εκείνη προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για να τους αλλάξει τη διάθεση.
«Επειδή είμαι τραγουδίστρια και είμαι επώνυμη θα κυκλοφορώ με ταξί;» λέει η Μαριώ και δηλώνει ότι χρησιμοποιεί τα Μέσα για τις μεταφορές τις, όπως ο υπόλοιπος κόσμος. «Εγώ ήμουν η τραγουδίστρια του παταριού. Δεν ήμουν η τραγουδίστρια του σαλονιού» λέει και κλείνει συναισθηματικά φορτισμένη.
Ένας λαϊκός άνθρωπος, που ίσως νιώθει περισσότερο από κάθε άλλο το «σφυγμό» του κόσμου την ώρα της οικονομικής κρίσης. Πηγή: tralala