κλοουν και ταχυδακτυλουργος

Κλοουν ζαβολιες

Τα καλυτέρα παιδικα παρτυ. Στις καλυτερες τιμες της αγορας. Από εμπειρους κλοουν και ταχυδακτυλουργους. Με μια φρεσκια και νεανικη ματια. Ρωτηστε μας τωρα για τις μεγαλες εκπτωσεις. .Ειμαστε οι ομορφοτεροι.Ειμαστε διασημοι (στην γειτονια μας). Εξαφανιζουμε τα παντα..ακομη και πεθερες . Δυστυχως οταν εβρεχε σοβαροτητα εμεις κρατουσαμε ομπρελα. Και παντα λεμε οτι δεν κανουμε, κανουμε οτι δεν λεμε, και ποτε δεν λεμε τι κανουμε!!! Για λεπτομερειες κλικ ΕΔΩ ΚΛΟΟΥΝ





ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΛΟΟΥΝ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΛΟΟΥΝ



Φανταστικη κλοουν για παιδικο παρτυ σε εξαιρετικες τιμες. Εμεις απλα υποσχομαστε μια ξέφρενη διασκέδαση. Γιατι ενα παιδικο παρτυ δεν ειναι ευκολο πραγμα. Χρειαζεται τεχνογνωσια,εμπειρια και μεθοδικοτητα.
Το μεγαλο μυστικο των κλοουν μας ειναι ενα, το να μπορεις να βλεπεις το παρτυ μεσα απο τα ματια των παιδιων. Μονο τοτε μπορεις να βρεις και να δεις το πως μπορεις να τους προσφερεις, μια πραγματικα αρτια διασκεδαση.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ SITE ΚΛΟΟΥΝ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ SITE ΚΛΟΟΥΝ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΛΟΟΥΝ

ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ. 24ΩΡΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ+ 24ΩΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ+TV LIVE+ΜΠΑΛΙΤΣΑ LIVE

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

web counter

Δείτε την σέξι γυμνάστρια του Ανδρέα Λοβέρδου...

κλοουν παρτυ τιμες κλοουν στο σπιτι βαπτιση κλοουν για παιδικο παρτυ

Μοναδικά παιδικά πάρτυ
έχουμε τρία βασικά χαρακτηριστικά:Επαγγελματική συνέπεια, γνώσεις παιδαγωγικών και γνώσεις θεάματος. Για τη δική σας ξεχωριστή περίσταση επιλέγουμε μαζί αυτό που χρειάζεστε τόσο στην ψυχαγωγία όσο και σε ολόκληρη την οργάνωση ώστε να έχετε επιτυχία.Παιδικά πάρτυ και ψυχαγωγία Πάρτυ ενηλίκων.Βαπτίσεις Καλλιτεχνικά εργαστήρια Σεμινάρια για παιδιά Παραστάσεις Στολισμούς με μπαλόνια Σκηνικά Φουσκωτά παιχνίδια Μουσική κάλυψη
Φωτογράφιση - Βιντεοσκόπηση Catering Εκδηλώσεις Ζωντανή αποστολή δώρου Promotion  Δείτε επίσης τις ολοκαίνουριες στολές μας, μοναδικά θεάματα, όλες τις υπηρεσίες για βαπτίσεις, πάρτυ, εταιρικά events, DJs και ηχοκάλυψη, διακόσμηση, μπαλόνια, ενοικιάσεις, και οργάνωση εκδηλώσεων. Ιδιαίτερες τιμές και προσφορές κάθε βδομάδα! Για τα σπέσιαλ προγράμματα και τιμές επισκεφτείτε μας  μία εταιρεία διοργάνωσης παιδικών εκδηλώσεων Παρέχονται: Κλόουν, ταχυδακτυλουργοί, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, face painters, παιδαγωγοί, κουκλοθέατρο, καλλιτεχνικά εργαστήρια, θεματικά πάρτι, εφηβικά πάρτι, dj, στολισμοί, φουσκωτά, φωτογράφηση-βιντεοσκόπηση. Επίσης αναλαμβάνουμε catering, εκδηλώσεις σχολείων, δήμων, εταιρειών, βαπτίσεις, γάμους, promotion και πάσης φύσεως καλλιτεχνικά θεάματα, σε πανελλαδική κάλυψη.Αν βαρεθήκατε τα συνηθισμένα, στερεότυπα πάρτι, αν γιορτή για σας σημαίνει κάτι διαφορετικό, πιο σημαντικό, παιδαγωγικό και ψυχ-αγωγικό συνάμα, τότε έχουμε να σας προτείνουμε κάτι καινούργιο. : Γιορτάστε τη γιορτή η τα γενέθλια του παιδιού σας στο θέατρο με μια θεατρική παράσταση, με θεατρικά παιχνίδια με ειδικευμένους animateur , παιδαγωγούς και ηθοποιούς.
διοργανώνει παιδικά πάρτι με την ευκαιρία των γενεθλίων, γιορτή, απόκριες κλπ που το ενδιαφέρον και διαφορετικό τους χαρακτηριστικό .
 σας προσφέρουμε μια πλήρως οργανωμένη γιορτή. Αναλαμβάνουμε τα πάντα από τις προσκλήσεις, το catering και τον εξοπλισμό του έως την τούρτα και τα δωράκια που θα πάρουν τα παιδιά φεύγοντας.
Έτσι τα παιδιά γιορτάζουν γενέθλια και γιορτές δημιουργικά και όχι σκορπώντας την ενέργεια τους σε κάποιο χώρο μέσα σε φουσκωτές κατασκευές, φωνάζοντας και χοροπηδώντας άσκοπα.
 Τα ομορφότερα παιδικά πάρτι από τους εμπειρότερους κλόουν. Όλες ανεξαιρέτως οι στολές. Πρωτότυπα προγράμματα προσαρμοσμένα σε κάθε ηλικία. Αναλαμβάνουμε: διαφημίσεις, promotion εταιρειών, εκδηλώσεις σε δήμους, σχολεία, παιδικούς σταθμούς. Θέλετε να μάθετε τι το ξεχωριστό έχει η δική μας πρόταση στον χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας;  ομάδα έμπειρων παιδαγωγών και ειδικευμένων συνεργατών. Προσφέρουμε ποιοτικά προγράμματα διασκέδασης για κάθε ηλικία, με γνώμονα πάντα τον σεβασμό και την αγάπη μας προς τους μικρούς μας φίλους.
Το μυστικό μας; Πρωταγωνιστές για μας... τα ίδια τα παιδιά!!!....και μαζί τους ταξιδεύουμε στα πιο πρωτότυπα παιδικά party... στις πιο ξεχωριστές βαπτίσεις... αλλά και στις πιο διασκεδαστικές και αλησμόνητες χριστουγεννιάτικες, αποκριάτικες ή αποχαιρετιστήριες γιορτές... με τρεις δόσεις κεφιού... δύο δόσεις φαντασίας και... αμέτρητες δόσεις παιχνιδιού...και σκανταλιών φυσικά !!!
Η συνταγή μας είναι... μαγική και μία μόνο δοκιμή αρκεί για να σας πείσει! Εμπιστευτείτε μας και αφήστε μας να σας αποκαλύψουμε τον δικό μας....παιχνιδοσκανταλιάρικο κόσμο!! Προσφέρουμε ακόμη:Κυνήγι Θησαυρού – Παιχνίδια δράσης – Επιδαπέδια παιχνίδια εξωτερικού χώρου
Karaoke party show Θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια Δημιουργική απασχόληση παιδιών – Πρωτότυπα καλλιτεχνικά εργαστήρια
Ξυλοπόδαροι Παντομίμα Djs Face painters Ζογκλέρ Μάγοι Κουκλοθέατρο Μαριονέττες Καραγκιοζοπαίχτες
Φουσκωτά κάστρα Διακόσμηση μπαλονιών πυροτεχνήματα comfeti Catering Αν θέλετε να κάνετε το πάρτι ή την εκδήλωσή σας να ξεχωρίζει, τότε σας έχουμε μια πρωτότυπη ιδέα! Φέρνουμε στον χώρο σας ένα ή περισσότερα φουσκωτά παιχνίδια, τραμπολίνo, τσουλήθρες και πολλά άλλα στα οποία μπορούν να παίξουν, να γυμναστούν, και να εκτονωθούν οι μικροί μας φίλοι και όχι μόνο! Με ένα τηλέφωνό σας, ερχόμαστε στον χώρο σας, και σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για σας και τους καλεσμένους σας. Πάρτι με απίθανα θέματα, ενοικίαση παιχνιδιών, πρωτότυπες δραστηριότητες, που απογειώνουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών. Βαπτίσεις με παραμυθένια ατμόσφαιρα, ξεχωριστούς καλεσμένους και μαγικά παιχνίδια. Παιδικές εκδηλώσεις για δήμους, οργανισμούς, εταιρίες, ειδικά σχεδιασμένες από έμπειρους παιδαγωγούς, καλλιτέχνες, γυμναστές, που χαρίζουν αμέτρητες στιγμές διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους. Μουσική, χορός, πανιά, χρώματα, πινέλα, κέφι, δημιουργικότητα και φαντασία... είναι κάποια από τα απλά υλικά που συνθέτουν
το δικό μας παιχνίδι.Οι γιορτές μας βασίζονται στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Τα παιδιά δεν είναι απλοί θεατές ενός θεάματος, αλλά ενεργοί ταξιδιώτες στο παιχνίδι.Στήνουν με πανιά το σκηνικό του παιχνιδιού και ταξιδεύουν μέσα από μουσικοκινητικά παιχνίδια, θεατρική έκφραση, αυτοσχεδιασμούς και παραμύθια.
Το πρόγραμμα της γιορτής ολοκληρώνεται με εικαστικές δραστηριότητες (ζωγραφική, πηλός, κατασκευές με φυσικά υλικά).
Οι γιορτές μας διοργανώνονται στο χώρο που εσείς επιθυμείτε,από ειδικούς παιδαγωγούς-εμψυχωτές.αναλαμβάνει να παρουσιάσει σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία παραστάσεις βασισμένες σε παραμύθια.
Κάθε παράσταση έχει στηθεί αξιοποιώντας το θεατρικό αυτοσχεδιασμό, το κουκλοθέατρο, τη μουσική και το χορό, και βασίζεται στην επικοινωνία με τα παιδιά καλώντας τα να γίνουν συνταξιδιώτες στο παραμύθι.Στη συνέχεια τα παιδιά, έχοντας ως ερέθισμα το παραμύθι που παρακολούθησαν, παίζουν, εκφράζονται και επικοινωνούν μέσα από το θεατρικό παιχνίδι.Κάντε τα πάρτι σας να ξεχωρίζουν...Σας διασκεδάζουμε:Κλόουν Ξυλοπόδαροι Κουκλοθέατρο - Μαριονέτες Παντομίμα Μαγικά κόλπα Face Painting Θεατρικό Παιχνίδι Αναλαμβάνουμε:Catering Τούρτες DJ Δακόσμηση Βιντεοσκόπηση Φωτογράφηση.Αναλαμβάνουμε την διοργάνωση παιδικών party και εξυπηρετούμε εκδηλώσεις σε σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, παιδότοπους, δήμους, εγκαίνια, ξενοδοχεία, promotion, happening, βαφτίσεις. Επίσης θεάματα για εταιρίες και προτάσεις για Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Απόκριες .Στέλνουμε τις ευχές σας στα αγαπημένα σας άτομα με έναν πρωτότυπο και χαρούμενο τρόπο. ΚΛΟΟΥΝ Animater Ομαδικά παιχνίδια , ατομικά , διαγωνισμοί χορού , τραγουδιού, ταχυδακτυλουργικά νούμερα και με αληθινά ζωάκια, τρυκ, μπαλονο- κατασκευές , δωράκια. Ο κλόουν μπορεί να είναι κορίτσι η αγόρι, και μπορεί να εμφανιστεί  με στολή κάποιου διάσημου ήρωα .ΖΟΝΓΚΛΕΡ παιχνίδια με μπάλες , κορύνες , μαντίλια , φωτιές που πραγματικά προσφέρουν αξέχαστο θέαμα εντελώς ακίνδυνα και πολύ εντυπωσιακά . ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΙ Για να κρατήσετε την εκδήλωση σας στο ύψος των περιστάσεων. ΜΙΜΟΙ Δεν έχουμε λόγια...ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ - ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ Έχουμε τον δικό μας κουκλο-θίασο που χαρίζει σε μικρούς και μεγάλους χαρούμενες στιγμές, ταξιδεύοντας τους σε ονειρεμένους τόπους παραμυθιών μέσα από την μεγάλη γκάμα χειροποίητων μαριονέτων που διαθέτει .ΜΑΓΟΙ - ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΙ Που σας μαγεύουν με διασκεδαστικά τρυκ και απίθανα κόλπα με μικρά ζωάκια. FACE PAINTING Mακιγιέρ μεταμορφώνουν με ακίνδυνα μη τοξικά χρώματα τα παιδιά σε μοντέρνους ήρωες, πεταλούδες, ζωάκια, νεράιδες …