κλοουν και ταχυδακτυλουργος

Κλοουν ζαβολιες

Τα καλυτέρα παιδικα παρτυ. Στις καλυτερες τιμες της αγορας. Από εμπειρους κλοουν και ταχυδακτυλουργους. Με μια φρεσκια και νεανικη ματια. Ρωτηστε μας τωρα για τις μεγαλες εκπτωσεις. .Ειμαστε οι ομορφοτεροι.Ειμαστε διασημοι (στην γειτονια μας). Εξαφανιζουμε τα παντα..ακομη και πεθερες . Δυστυχως οταν εβρεχε σοβαροτητα εμεις κρατουσαμε ομπρελα. Και παντα λεμε οτι δεν κανουμε, κανουμε οτι δεν λεμε, και ποτε δεν λεμε τι κανουμε!!! Για λεπτομερειες κλικ ΕΔΩ ΚΛΟΟΥΝ





ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΛΟΟΥΝ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΛΟΟΥΝ



Φανταστικη κλοουν για παιδικο παρτυ σε εξαιρετικες τιμες. Εμεις απλα υποσχομαστε μια ξέφρενη διασκέδαση. Γιατι ενα παιδικο παρτυ δεν ειναι ευκολο πραγμα. Χρειαζεται τεχνογνωσια,εμπειρια και μεθοδικοτητα.
Το μεγαλο μυστικο των κλοουν μας ειναι ενα, το να μπορεις να βλεπεις το παρτυ μεσα απο τα ματια των παιδιων. Μονο τοτε μπορεις να βρεις και να δεις το πως μπορεις να τους προσφερεις, μια πραγματικα αρτια διασκεδαση.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ SITE ΚΛΟΟΥΝ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ SITE ΚΛΟΟΥΝ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΛΟΟΥΝ

ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ. 24ΩΡΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ+ 24ΩΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ+TV LIVE+ΜΠΑΛΙΤΣΑ LIVE

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

web counter

Δείτε την σέξι γυμνάστρια του Ανδρέα Λοβέρδου...

Κλόουν για παρτυ -50%

Κλόουν για παρτυ


Τα καλυτέρα παιδικα παρτυ. Στις καλυτερες τιμες της αγορας. Από εμπειρους κλοουν και ταχυδακτυλουργους. Με μια φρεσκια και νεανικη ματια. Ρωτηστε μας τωρα για τις μεγαλες εκπτωσεις. .Ειμαστε οι ομορφοτεροι.Ειμαστε διασημοι (στην γειτονια μας). Εξαφανιζουμε τα παντα..ακομη και πεθερες . Δυστυχως οταν εβρεχε σοβαροτητα εμεις κρατουσαμε ομπρελα. Και παντα λεμε οτι δεν κανουμε, κανουμε οτι δεν λεμε, και ποτε δεν λεμε τι κανουμε!!!
http://clown-zavolies.blogspot.com
Κλόουν για παρτυ

ΤΗΛ: 213 ΟΟ94888 - 6941627652


ΑΘΗΝΑ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΛΟΟΥΝ


ΚΛΟΟΥΝ...!!!ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ .ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΑΓΚΏΝΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ.ΘΑ ΣΚΟΡΠΊΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΛΙΟ,ΜΕ ΤΡΙΚ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΑΛΟΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-FACE PAINTING ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ....ΕΝΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΣΟΟΥ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ!!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΥ


ΕΝΑ ΣΟΟΥ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΆΣΕΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΥΠΟΥ COMEDY MAGIC SHOW.ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΑΤΕ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ...ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ,ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΧΟΙΝΙΑ…ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ..ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΊΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΑΣ.ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑΚΑΙ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΣΚΕΨΕΙΣ,ΛΥΓΙΣΜΑ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ (ΓΚΕΛΕΡ), ΦΥΤΡΩΣΕ.. ΦΥΤΡΩΣΕ..ΚΑΙ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ (ΓΚΕΛΕΡ),ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ.ΩΠΑ.. ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΖΩΑΚΙΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΩ ΑΛΛΑ......ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΙΚ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ


Για να ειμαστε και να είστε απολυτα σιγουροι, για το ποιοτικο αποτελεσμα των κλοουν που ερχονται στο σπιτι σας. Επιλεγουμε τα ατομα μας με αυστηρα κριτηρια, Συγκεκριμενα ολοι οι κλοουν μας διαθετουν υποχρεωτικα ορισμενες από τις ακολουθες δεξιοτητες.


· Ανιματερ με τουλαχιστον 3-ετη εμπειρια.


· Νηπιαγωγοι-δασκαλοι-Ειδικοι παιδαγωγοι πανεπιστημιακου επιπεδου


· Αποφοιτοι δραματικης σχολης
http://clown-zavolies.blogspot.com




· ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Ως κλόουν ζαβολιες σας ευχαριστουμε για την προτιμηση σας και σας καλωσορίζουμε στο δικο μας τρελο παραλληλο συμπαν.Για όσους δεν μας γνωρίζουν, να σας συστηθούμε: Λοιπον εδω θα μπορουσαμε να πουμε οτι σας λενε ολοι,οτι δηλαδη ειμαστε σοβαροτατο γραφειο,επαγγελματιες,οι καλυτεροι κλπ μπλα,μπλα,μπλα....Βεβαια ειναι σημαντικα ολα αυτα αλλα δεν αρκει.. ΝΑΙ ειμαστε σοβαροι ΝΑΙ ειμαστε επαγγελματιες ΝΑΙ ξερουμε και κανουμε σωστα την δουλεια μας.Αλλα εκτος απο αυτα εχουμε αγαπη για τα παιδια εχουμε χρονια εμπειριας και εκπαιδευομαστε καθημερινα ακομη και μετα απο τοσα χρονια για να γινομαστε καλυτερη και να προσαρμοζομαστε στις αλλαγες της εποχης.Ως κλοουν ζαβολιες σεβομαστε τα χρήματα που μας δινετε και σας το ανταποδιδουμε με το εξαιρετικο προγραμμα μας.Με μοναδικο σκοπο να κανουμε την ημερα του παρτυ σας ξεχωριστη,να ευχαριστηθούν και να εντυπωσιασετε μικρους και μεγαλους καλεσμενους. Σας προτρεπουμε να ρωτησετε για μας,γνωστους σας που μας εχουν δει. Οι συντριπτική πλειοψηφία τον γονιων που μας επιλεγουν για το πάρτι τους,μενουν απολυτα οικανοποιημενη και μας καλουν και τις επομενες χρονιες..τυχαιο δεν νομιζω…


· ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ


Τα προγραμματα μας χωριζονται βασικα σε 3 κατηγοριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΛΟΟΥΝ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΛΟΟΥΝΟΜΑΓΟΥ.


Ολα τα προγραμματα ειναι σπεσιαλ (μπορειτε να τα δειτε ποιο πανω στην σελιδα μας αναλυτικα) και προσαρμοζονται αναλογα με την δικη σας θεληση,την ηλικια τον παιδιων και την χρονικη διαρκεια. Μαζι διαμορφώνουμε το καταλληλο προγραμμα για τις αναγκες σας,ωστε να πετυχουμε το καλυτερο αποτελεσμα.


Με μεγαλη μας χαρα καλεστε μας να σας τα πουμε αναλυτικα να σχεδιασουμε και να κανουμε πραξη την ιδεα σας να σας προτείνουμε και της δικες μας ιδεες.Ολα αυτα τα χρονια ως κλοουν ζαβολιες εχουμε ως αρχη να μην βλεπουμε τους πελατες μας ως μαζα ουτε ως νουμερα,ο καθε ενας πελατης μας θεωρούμε πως ειναι μοναδικος και ετσι σας αντιμετωπίζουμε.


· ΤΙΜΕΣ


Αν και ζουμε στο δικο μας τρελο παραλληλο συμπαν ζουμε και ολοι στην ιδια χωρα.Θα ημασταν απαραδεκτοι λοιπον να κλειναμε τα ματια στης δυσκολες οικονομικα στιγμες που βιώνουμε.Ενταξει να κόψουμε πολλα αλλα οχι και την χαρα και το παιχνιδι των παιδιων μας. Ως κλοουν ζαβολιες φετος κατεβασαμε αρκετα τις τιμες μας και καταφεραμε να εχουμε τις καλυτερες τιμες τις αγορας ακομη και με μονο 45 ευρω ΠΡΟΣΟΧΗ μειωσαμε τις τιμες οχι την ποιοτητα των υπηρεσιων μας το προγραμμα εμεινε οπως ηταν.Ακομη σας προσφερουμε και δωρα-εκπτωσεις οπως ειδατε πιο κατω στην σελιδα. Πανω απο ολα σεβομαστε τα χρήματα που μας δίνεται

Κλόουν για παρτυ

ΤΗΛ: 213 ΟΟ94888 - 6941627652


ΑΘΗΝΑ


ΔΩΡA-ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗ.


Κλείνοντας οποιοδήποτε πρόγραμμα μας

Κλόουν για παρτυ